Alan Kennedy til Måløy

Liverbirds Måløy er nå opprettet, og i den forbindelse hentes Liverpool-legenden Alan Kennedy over førstkommende lørdag (22.juni).

Liverbirds Måløy er nå endelig blitt en realititet. Et interminstyre bestående av Bjørn Tungevåg, Amund Gotteberg, Kent Rune Bugjerde og Hans Petter Myhre er satt og leder nå klubben frem til første medlemsmøte der medlemmene er med på å bestemme veien videre for klubben vår,

Det styret har lagt opp til er å skape aktiviteter og engasjement lokalt rundt klubben i våre hjertet. Vi håper å nå ut til nabokommunene våre også der vi vet engasjementet er stort. Vi har et foreløbig lokalt samlingspunkt i Puben Jibben der Liverpool er ett soleklart førstevalg. Jibben har forøvrig to Vennskapspuber i Liverpool, "The Baltic Fleet" og "The Dispensary" Vi satser også på å arrangere forskjellige events og legge til rette for turer for våre medlemmer. Både de som har vært over før, og de som ønsker seg over men aldri har kommet så langt. Vi ønsker å knytte til oss næringslivet for å forhandle frem fordeler for de som bærer Liverbirds Måløy's medlemmskort.

Tippekonkurranser og lage en ramme rundt Liverpools kamper kommer til å stå i fokus.

Vi kickstarter klubben nå på lørdag med å hente selveste Alan Kennedy til Måløy og Jibben for å snakke om sin tid som spiller i klubben og om fotballen og livet i Liverpool!!

Kvelden starter med en quiz og blir fulgt opp av Alan Kennedy's skildringer og opplevelser. Alan kommer til å være med oss hele kvelden. Dette blir første mulighet til å melde seg inn i klubben. Dette arrangementet har en inngangsbillett på kr 200.

Inntil vi har fått oss en hjemmeside så er vi å finne på Facebook under Liverbirds Måløy og [email protected]