Allardyce ønsker å beholde Carroll

Sam Allardyce ønsker at Andy Carroll fortsetter i West Ham også neste sesong. En overgang vil avhenge av enighet i forhandlinger.

West Ham-eier David Sullivan uttalte i vinter at West Ham har en avtale med Liverpool om en permanent overgang for Andy Carroll etter denne sesongen, men at London-klubben ikke har kommet til enighet med spilleren. West Ham-manager Sam Allardyce er klar på at han ønsker spissens tjenester også neste sesong.

- Svaret på det er ja, sier Sam Allardyce til Press Association etter West Hams 3-1-seier mot West Bromwich.

- Det er alltid en mulighet. Vi får se etter sesongslutt. Vi får se hva vi kommer frem til i forhandlinger.

Carrolls tid i London har blitt oppstykket av skader, men han er nå helt skadefri. Mot West Bromwich i dag nettet han to flotte mål.
- Dette er det beste vi har sett av ham her, fortsetter Allardyce.

- Han scoret to mål på toppen av en god opptreden. Jeg håper at dette kan føre til at han kommer til å score regelmessig for oss i de neste åtte kampene.

- Han er i en god sinnstilstand nå, og han er i god form. Det er derfor vi nå får gode prestasjoner og scoringer.

- Han har ikke scoret så ofte som vi ville ha likt, men det er fantastisk for ham å score to. I dag viste han hva han er god for. Han er ikke bare sterk i lufta, som folk oppfatter er hans eneste styrke, men han besitter også kvalitet på bakken.

- Han viste fantastisk teknikk på volleyavslutningen. Det var en avslutning i verdensklasse, ingen kan ta den i fra ham, den var enestående.