Allardyce usikker på Carroll

West Ham-manager Sam Allardyce innrømmer at han er usikker på om Andy Carroll kommer til å slutte seg til London-klubben på permanent basis etter sesongen.

West Ham-eier David Sullivan avslørte på fredag at West Ham og Liverpool har en avtale om en permanent overgang for Andy Carroll etter sesongen, men at London-klubben fortsatt har til gode å komme til enighet med 24-åringen.

- Du ønsker bestandig å ha en spiss i toppklasse, sier Sam Allardyce til talkSPORT.

- Jeg vet at scoringer har uteblitt og at han har hatt en urolig sesong, men han vil bare bli bedre dersom hans fremtid blir avgjort, enten det blir med oss eller ikke, det vet jeg ikke.

- Det kommer til å bli en lang prosess. Vi kommer til å ha en samtale med ham og Liverpool på slutten av sesongen. Det hele avhenger av hva han føler og hva han gjør frem til sesongslutt.

- Det dreier seg også om hvor Andy tror hans fremtid ligger. Han har ikke tenkt på det ennå. Han bare ønsker å spille så mye som han kan.

- Det finnes ikke mange spillere av Andy Carrolls type. Det triste med fotballen er at det nå virker å være umoderne å ha en stor midtspiss på laget, og det skuffer meg virkelig. Det oppildner folk å se ham stige til værs over alle andre og sette ballen i nota.

- Jeg har kjent ham siden han var en unggutt. Jeg kunne se talentet han hadde, og talentet blomstret veldig raskt til at Liverpool betalte £35M for ham. Det fungerte ikke der av en eller annen grunn, men han er en ung mann som er ivrig etter å spille fotball og gjøre det bra.

Engelske aviser rapporterer at Newcastle skal være interessert i å hente Andy Carroll tilbake.