Allen advarer mot Cazorla

Joe Allen er opptatt av at han og hans lagkamerater må holde et godt øye med Arsenals playmaker Santi Cazorla i kveldens kamp på Emirates.

- Cazorla har vært en flott tilvekst til Arsenals lag. En tekniker med sterke kvaliteter, uttaler Allen til Liverpoolfc.com.

- En av hans sterkeste sider er at han er like god med begge bein, så han er en farlig spiller for oss. En som vi må forberede oss på å møte. Vi må gjøre det så vanskelig som mulig for ham å prestere. Vi vil utvilsomt sette frimerke på ham, fortsetter waliseren.

- Vi må bryte opp Arsenals pasningsspill så mye som mulig. Det er nøkkelen til deres sterke resultater. Det er gjennom pasningsspillet sitt de kontrollerer kamper.

- Samtidig må vi fokusere på eget spill. Av og til kan du gå til slike kamper med litt for stor respekt for motstanderen, og det kan da noe av friskheten bort fra eget lag.

- Arsenal er et lag som kan gjøre som de vil med et hvilket lag som helst om de har dagen. De har kvaliteter, og har gjort dette i mange år.

- Men vårt utgangspunkt er det samme som alltid. Vi satser på å gi 100%. Dersom alle spiller opp mot sitt beste, kan vi oppnå et godt resultat.

Liverpool har imidlertid fortsatt ikke vunnet en eneste kamp mot noen av de seks lagene over dem på tabellen denne sesongen.

- Det er selvsagt noe vi ønsker å få forandring på, men vi tenker egentlig ikke så mye på det.

- Som gruppe føler vi at en slik seier er rett rundt hjørnet, og dette er en flott mulighet til å prestere i en bortekamp, og få med seg alle tre poengene hjem.

Allen spilte hele kampen da Liverpool tapte 3-2 for Oldham i FA-cupen, og gjorde da sitt første mål for Liverpool.

- Tidligere i sesongen har vi pleid å slå bra tilbake etter skuffende resultater. Forhåpentligvis vil det samme skje på Emirates og i den neste viktige kampen borte mot Manchester City. Etter et slikt tap som det mot Oldham er det alltid fint å skulle spille kamp igjen etter bare et par dager. Jo lenger det går før neste kamp, jo verre er det. Vi klør etter å spille kamp igjen.

- Selv om dette er en vanskelig kamp, og vår statistikk mot topplagene ikke har vært så god som vi skulle ha likt denne sesongen, føler vi at en seier over ett av topplagene ikke er langt unna.