Allen tilbake i form

Joe Allen synes å ha spilt seg inn på startoppstillingen til Liverpool pr. i dag. Brendan Rodgers forklarer det med at midtbanespilleren nå har fått kurert skulderskaden.

Joe Allen var Liverpools dyreste kjøp sist sommer da han kom fra Swansea for £15M. Waliseren startet også meget bra og på sine tre første starter ble han alle gangene kåret til Liverpools beste på liverpool.no. En skulderskade begynte imidlertid å plage ham utover i sesongen og som til slutt medførte en operasjon.

Under årets pre-season har 23-åringen stadig spilt bedre og i de to siste kampene mot Thailand og Olympiakos, hvor Brendan Rodgers har begynt å toppe sitt lag, har Joe Allen vært valget som den offensive midtbanespilleren foran Lucas og Steven Gerrard. I gårsdagens oppgjør mot Olympiakos gjorde han 1-0 målet og var farlig frempå flere ganger, mens 2-0 kom ved Jordan Henderson som er mannen han har henvist til benken.

- De tre første månedene forrige sesong var Joe vår klart beste spiller, men han fikk et skulderproblem som begrenset hans sesong, forklarer manager Brendan Rodgers.

- Det betydde at han ikke hadde det aggressive lynnet som er en del av hans spill.

- Joe har vært utmerket under pre-season og gjorde det meget bra mot Olympiakos.

- Det er viktig at vi har virkelig sterk konkurranse innad i troppen. Vi prøver å bygge en bredde som gjør at jeg kan forandre lag ut fra hvilke motstandere vi møter og hvordan vi skal spille.