Allen tilbake i trening denne uken

Joe Allen har kommet raskere til hektene enn først antatt etter sin skulderoperasjon, og midtbanespilleren vil være tilbake i trening med resten av førstelagstroppen igjen allerede inneværende uke.

Det er Liverpool Daily Post som melder at Allen vil være tilbake i trening igjen sammen med sine lagkamerater allerede denne uken.

Det var forventet at midtbanespilleren ville være satt ut av spill i tre måneder som en følge av operasjonen han gjennomgikk den 21.mars. Men manager Brendan Rodgers har gode nyheter å komme med både om Allen og Raheem Sterling.

- Både Joe Allen og Raheem Sterling jobber godt i gruppen som driver med rehabilitering. Joe vil trolig trene med laget før sesongen er over, og dermed vil han være klar for spill ved begynnelsen av neste sesong, siteres Rodgers av Daily Post.

- Det samme gjelder for Raheem Sterling. Han har hatt et kronisk problem med låret som trengte tid til å leges. På grunn av at han er en så ung spiller måtte vi beskytte ham. Han vil være skadefri og i form når neste sesong starter.

- Martin Kelly er i samme situasjon. Vi kommer ikke til å ha hastverk med ham. Han har jobbet utrettelig gjennom hele sesongen, og vil være tilbake når neste sesong starter.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.