Allen vil spille seg i form

Joe Allen håper at han kan få en rekke med kamper for å finne tilbake til sin beste form. Mener laget har lært fra i fjor, og viser mer stabilitet.

Joe Allen fikk sjansen fra start mot Norwich forrige onsdag, i det som var hans første ligastart på Anfield på nesten et år. Godt spill gjorde at han fikk sjansen igjen mot West Ham på lørdag.

 

- Jeg har slitt med forskjellige skadeprobelmer, men jeg håper at jeg har lagt det bak meg nå, og kan fokusere på å få mer spilletid. Manageren har sagt jeg må være klar når sjansen kommer, og komme meg tilbake på mitt beste. Det vil komme med spilletid, så ingenting har forandret seg. Alt handler om spilletid, så jeg håper på flere kamper på rad så jeg kan vise hva jeg kan, sier Joe Allen til Liverpoolfc.com.

 

Med skadene på Steven Gerrard og Jordan Henderson vil han trolig få mulighetene til fast plass på laget i en periode. Allen mener at laget har luket bort feil fra forrige sesong.

 

- Jeg tror vi har lært litt etter forrige sesong. Vi spilte bra, men var litt ustabile til tider. I år virker vi mer stabile, og jeg tror poengfangsten reflekterer det. I tillegg har det vært tilskudd til troppen som har styrket oss, så det hjelper alltid. Momentumet vi har fått i starten av sesongen er forhåpentligvis noe vi kan ta med oss gjennom hele året.

 

- Nå og da har du et lite tilbakeslag, men vi har blitt mer stabile og nådeløse i våre forestillinger. Vi er kliniske, og slår lag komfortabelt til tider, noe som er en god egenskap å ha. Det gjør det skumlere for lag å komme til Anfield. Det å spille foran våre egne supportere gir deg den ekstra fordelen. La oss håpe at vi kan fortsette slik på Anfield og gjøre det så tøft for motstanderne som mulig.