Anfield-gjensyn for Suarez

Brendan Rodgers tror Luis Suarez vil få en god mottagelse fra Anfield-publikummet i morgen ettersom han igjen viser oppofrelse for klubben.

Luis Suarez vil for første gang være involvert i en offisiell kamp på Anfield etter at han kom tilbake fra ti kampers karantene for å ha bitt Branislav Ivanovic i april og siden han forsøkte å tvinge frem en overgang til Arsenal i sommer.

- Jeg er sikker på at Luis vil få en stor mottagelse fra fansen, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Han har gjort snakkingen sin på banen nylig. I løpet av de to kampene han har spilt siden han kom tilbake fra karantene har han vist hvor oppofrende han er med sin arbeidsinnsats.

- De to målene han scoret mot Sunderland var belønning for hvor hardt han har arbeidet. Han er i godt humør. Jeg er sikker på at han kommer til å fortsette å score mål.

Suarez kommer sannsynligvis til å tiltrekke seg interesse fra rivaliserende klubber igjen i januar, men Rodgers er avslappet med tanke på en ny kamp for å beholde spilleren.

- Jeg var kun konsentrert på å få sommervinduet overstått og fortsatt ha en toppspiller her, og det var det som skjedde.

- Du vet aldri i fotball nå om dagen. Etter erfaringen fra i sommer så er det vanskelig å si.

- Det eneste du kan gjøre er å ha en følelse av nåtiden. For tiden er Luis i god form, han er lykkelig og scorer mål.