Antyder mer spilletid for Flanagan

Brendan Rodgers antyder mer spilletid for Jon Flanagan i de kommende kampene.

Flanagan er i ferd med å spille seg inn i Rodgers sin startoppstilling etter god innsats i helgens Merseyside-derby, og den unge scouseren vil være høyaktuell som venstreback de kommende 10 ukene med Jose Enrique ute av spill etter sin kneoperasjon.

- Fortsetter han å spille som mot Everton, vil han få spilletid, sier Liverpool-manageren til Daily Express.

- Jeg er en stor beundrer av Jon, for han gir aldri opp. Det er egentlig ganske utrolig at ingen klubber har ønsket å låne ham, fortsetter Rodgers.

- Vi ville ha vært behjelpelige med å betale deler av hans lønn. Men vi har bare hatt en klubb som har spurt om ham. En League One-klubb.

- Da måtte jeg holde ham tilbake, fordi jeg ønsket å benytte ham mot Arsenal. Han er en ung spiller som trenger spilletid.

- Det har vært et par andre henvendelser, men ingenting konkret. I det siste har jeg følt at jeg trengte å ha ham i troppen. I en kamp som Merseyside-derbyet visste jeg at jeg trengte spillere med karakterstyrke. Jeg trengte noen som visste hva disse kampene handler om.

- Jon er en fantastisk gutt. Han spiller med hjertet. Derbyet var en skikkelig test for ham. Først møtte han Mirallas, og så Deulofeu. Jeg syntes han var strålende. Når du spiller på steder som dette, må du fremstå som en mann. Du må være i stand til å forsvare deg.

- Jeg har sett nok av ham. Jeg har sett nok av ham på trening. Det spiller ingen rolle om han spiller foran seks tilskuere for reservelaget eller foran 90 000. Han er den samme. Han lar seg ikke affisere. Det er hva jeg trenger.

- Han har gjort det meget bra, og det har gitt meg noe å tenke på.