Åpner butikk på Birkenhead

Liverpool FC melder at de i midten av november vil åpne sin sjette suvenirbutikk på de britiske øyer. Denne butikken vil ligge i Pyramids Shopping Centre på Birkenhead.

- En stor del av Liverpool FC-familien kommer fra andre siden av Mersey, så det er fantastisk at vi har sikret oss den nyeste butikken på Pyramids Shopping Centre. Det kommer til å bli mange tilbud på det nye stedet, og butikken vil huse alle de viktigste Liverpool FC-produktene, inkludert våre egen kleskolleksjon, som er meget populær blant, menn, kvinner og barn, uttaler Mike Cox, sjef for varehandelen i Liverpool FC, til Liverpoolfc.com.

- Å få en Liverpool FC-butikk til vårt kjøpesenter er et stort kupp for oss. Det er så spennende å være en del av det som skjer her for tiden, ikke bare for Pyramids Shopping Centre og vårt team, men også for lokalsamfunnet på Birkenhead. De er meget lojale overfor kjøpesentret og fortjener å se en slik stor positiv utvikling, uttaler Derek Millar, kommersiell direktør ved Pyramids Shopping Centre.

Liverpool har fra tidligere fem butikker på de britiske øyer - på Anfield, Liverpool One, Williamson Square i Liverpool, Chester og Belfast.