Assaidi fornøyd etter å ha fått tillit

Oussama Assaidi får bra kritikk etter å ha spilt som innbytter og fra start i de to siste ligakampene for Stoke, og vingen er også selv fornøyd med innsatsen.

Utlånte Oussama Assaidi fikk sin første opptreden i Premier League da han nylig kom inn som innbytter mot Fulham, og på lørdag fikk han sin første kamp fra start i ligaen i hjemmeoppgjøret mot West Bromwich. Etter en snau halvtime mot Fulham ble han på et nettsted stemt fram som den beste spilleren hos Stoke, og vingen får også bra kritikk etter å ha spilt hele kampen i helgen.

- Med tanke på at det var min første kamp fra start synes jeg at jeg gjorde det bra, og det gikk også bra mot Fulham, samtykker Assaidi til thisisstaffordshire.co.uk.

- Forhåpentligvis kan jeg holde det gående og bli sterkere etter hvert som jeg får mer spilletid. Jeg behøver flere kamper for å bli fysisk bedre og få opp kampformen. Min siste start for Liverpool (mot Young Boys i november i fjor) var for lenge siden.

- Jeg er glad for at sjefen nå har gitt meg tillit. Han forteller meg at jeg skal utfordre motstanderens forsvar og jeg liker å spille på den måten. Han sier at jeg ikke må glemme mine defensive oppgaver, men jeg har friheten til å gå framover.