Assaidi senket Chelsea

Oussama Assaidi scoret Stokes vinnermål mot Chelsea i det 90.minutt. Fabio Borini byttet inn for Sunderland. Andre Wisdom seirende ut av duellen med Jack Robinson. Pepe Reina på benken for Napoli grunnet et muskelproblem.

Stoke beseiret Chelsea 3-2 på Britannia Stadium. Oussama Assaidi ble byttet innseks minutter før slutt og nettet vinnermålet i det 90.minutt. Marokkaneren feiret scoringen ved å rive av seg trøya, og ble da belønnet med gult kort. Det var 25-åringens første ligamål for Stoke og kun hans sjette ligakamp etter låneovergangen.

Fabio Borini ble byttet inn i det 67. minutt da Sunderland tapte 1-2 hjemme mot Tottenham.

Andre Wisdom gikk seirende ut av den røde duellen med Jack Robinson i The Championship. Derby vant hele 5-1 hjemme mot Blackpool. Begge spillerne var på banen samtlige minutter. Andre Wisdom sto for en målgivende, mens Robinson forårsaket straffespark det ble scoret på. Blackpool fikk to spillere utvist.

Pepe Reina har slitt med muskelproblemer, og satt derfor på benken for Napoli i 3-3-kampen hjemme mot Udinese.

Adam Morgan, som i januar signerer permanent for Yeovil, ble byttet ut i pausen, på stillingen 0-2, da Yeovil spilte 2-2 hjemme mot Charlton. Gjestene måtte avslutte med ti spillere.

Carlisle avanserte i FA-cupen etter 3-2 hjemme mot managerløse Brentford. Craig Roddan var ubenyttet reserve

Kristoffer Peterson spilte samtlige minutter da Tranmere røk ut av FA-cupen med hele 0-5 borte mot Peterborough.

Henoc Mukendi var ikke i troppen til Partick i 1-1-kampen borte mot Hibernian.