Avslo bud på Suarez fra Arsenal

Liverpool skal ha avslått et offisielt bud på £30M for Luis Suarez fra Arsenal. På Anfield vil man forlange mer penger for sin stjernespiller, og etter at han først har lagt inn en transfersøknad.

Daily Telegraph og flere andre engelske aviser skriver at Arsenal skal ha lagt inn et offisielt bud på Luis Suarez. Budet på £30M skal imidlertid ha blitt kontant avslått fra Liverpool.

På Anfield vil man forlange at spilleren leverer en transfersøknad, før det i det hele tatt blir aktuelt å vurdere bud. Det skal være en klausul i kontrakten til Suarez som gir spilleren anledning til å ha samtaler med klubb eller klubber som byr minimum £40M.

Liverpool vil ventelig søke å få et høyere beløp enn det, hvis det skulle bli aktuelt å selge. Spilleren som scoret 30 mål i helrødt sist sesong uttalte for noen uker siden at han ønsket seg vekk fra Premier League som følge av behandlingen av engelsk media. Hvis han nå skulle ende opp i en annen engelsk klubb vil det utvilsomt etterlate en vond smak i munnen.

Klubber som Real Madrid og Barcelona er vurdert som mest realistisk dersom det skulle bli aktuelt med en overgang, og Suarez selv må altså først ta initiativet hvis så skulle skje.

Manager Brendan Rodgers vil uansett søke å få en så hurtig avklaring som mulig, enten den ene eller andre veien, slik at dette ikke blir en saga som vil forløpe gjennom mesteparten av transfervinduet.

Suarez har nå en forlenget ferie etter å ha vært involvert i Confederation Cup. Det har vært snakk om at han vil knytte seg til Liverpools opphold i Australia senere i måneden, men siden han uansett står overfor en suspensjon på seks kamper fra sesongstart kan det være at han blir bedt om å møte opp på Merseyside.