Avventer forhandlinger med Johnson

Engelske aviser skriver at Liverpool ikke har noen hast med å tilby Glen Johnson en forlengelse av avtalen han har med klubben fram til sommeren 2015.

Normalt vil en klubb være på utkikk etter å få en avklaring på fremtiden til spillere som har under to år igjen av sin kontrakt. Ikke minst for en spiller som er fast på startelleveren, slik tilfellet er med Glen Johnson.

Liverpools eiere, FSG, er imidlertid mer avventende dersom denne spilleren har passert 30 år, og Johnson vil være nær 31 år når avtalen løper ut etter sesongen 2014/15. Selv Steven Gerrard måtte vente til et år før hans kontrakt løp ut før klubben kom til enighet om en forlengelse.

Ifølge bl.a. Daily Telegraph stiller også FSG seg tvilende til logikken i at spillere får en forbedret kontrakt etter at du har passert 30 år, på et tidspunkt hvor mange vil bli vurdert å ha passert sin topp på fotballbanen.

Glen Johnson skal også være en av de som hever høyest lønn på Anfield. Samtidig er høyrebacken en av de beste spillere i helrødt, noe en ikke minst har fått merke nå som han er ute med en ankelskade.

- Det er noe klubben vil ta opp når tiden er riktig for det, jeg er ikke sikker på når det vil bli, sier manager Brendan Rodgers til Daily Telegraph på spørsmål om ny avtale for Liverpools nr.2.

- Glen er en type spiller som du først innser hvor mye en savner når han ikke er på laget. Han var glimrende mot Manchester United, slik at det vil bety mye når han er tilbake.

- Han har nå fjernet beskyttelsen rundt ankelen og arbeider hardt for å kunne være tilbake om noen uker.