Ayre utsetter Australia-tur

Sky Sports hevder at Liverpools administrerende direktør Ian Ayre har utsatt en tur til Australia for å håndtere «bite-episoden» på Anfield i dag.

TV-bilder viser at Luis Suarez biter Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic i armen midtveis i annen omgang av dagens uavgjortkamp på Anfield.

Det engelske fotballforbundet har allerede startet etterforskning av saken, og Ayre har altså utsatt en tur til Australia som følge av episoden.

Manager Brendan Rodgers ønsket ikke å kommentere hendelsen før han hadde sett bildene på video, men bekreftet at saken vil bli diskutert med klubbeierne, Fenway Sports Group.

- Jeg får høre alt mulig om det som angivelig har hendt, men jeg vil trekke meg tilbake, se på situasjonen og kommentere senere, gjentar Rodgers til Sky Sports.

- Vi vil trekke oss tilbake og snakke med eierne etterpå, og så tar vi det derfra, fortsetter han.

- Denne fotballklubben respekterer samfunnets normer og regler. Spillere er erstattelige uansett hvor gode de tror de er. Det er slik fotballen fungerer. Vi har sett vidunderlige talenter både i denne klubben og andre klubber opp gjennom årene. Du mister en spiller du tror du ikke kan erstatte, men så kommer det inn en ny. Standarden i denne klubben har blitt opprettholdt i mange år, og det er grunnen til at den er blitt den institusjonen i verdensfotballen den er. Historien til denne klubben handler om respekt og om hvordan mennesker blir behandlet, og den standarden vil vi alltid opprettholde her. Det vil være tilfelle lenge etter at jeg er ferdig her, avslutter Rodgers.