Baneforhold til bekymring

Mansfield-manager Paul Cox er bekymret for at FA-cupkampen mot Liverpool søndag kan bli utsatt på grunn av baneforholdene.

Conference-lagets hjemmekamp mot Grimsby ble utsatt på lørdag grunnet overvann på banen, og baneforholdene på One Call Stadium bekymrer fortsatt lederne i klubben. Det rapporteres at gressmatten fortsatt var søkkvåt i går morges. Mansfield-manager Paul Cox håper på oppholdsvær frem til søndag. Banemannskapet jobber hardt for å få banen klar.

- Banen fikk hard medfart mot Alfreton 2. juledag, og det er vanskelig for den å hente seg inn med alt regnet, uttaler Cox ifølge Liverpool Echo.

- Observatøren på tribunen sa til meg at han var overrasket over at kampen ble ferdigspilt fordi ballen ikke ville rulle fremover på enkelte områder av banen og spillerne kunne ikke løpe med den.

- Så ble kampen mot Grimsby utsatt. Den kampen var usikker på fredag, men i løpet av natten var det mye vind og ikke noe regn, slik at jeg var optimistisk før banesinspeksjonen. Men vannet hadde ikke rent unna, og dersom vi kastet en ball utpå, spratt den ikke. Værmeldingen for senere var kraftig regn, så det var lite annet alternativ enn å utsette.

- Alt vi kan gjøre er å håpe på at kampen kan spilles på søndag. Vi ønsker selvsagt å ha et bra underlag når vi møter Liverpool. Vi vil også kunne vise oss fra vår beste side foran et verdensomspennende tv-publikum. FA-cupen er noe ekstra, og å møte Liverpool er en drøm for klubben.

- Det kommer til å bli en stor kamp for oss, og det ville være trist om været skulle ødelegge fordi spillerne, formannen og supporterne fortjener å få se laget spille mot Liverpool.