Bekreftet: Aspas er klar

Liverpool FC bekrefter i kveld at de er blitt enige med Iago Aspas (25) om en overgang fra Celta Vigo.

Han har vært sterkt linket til Merseyside de siste ukene, og torsdag ettermiddag bekreftet Liverpool at man er enig med spilleren om en overgang fra Celta Vigo.

«Liverpool har i kveld blitt enig om en avtale med Celta Vigo for angriperen Iago Aspas, med forbehold om at dokumentasjonen blir fullført», heter det i en pressemelding fra Anfield-klubben.

De personlige betingelsene er akseptert, og den medisinske testen er fullført.

Aspas scoret 12 mål på 33 ligakamper for Celta Vigo, som beholdt plassen i den spanske toppdivisjonen med ett poeng, forrige sesong.

Les også: Dette er Iago Aspas

Igjennom sesongen var spilleren direkte involvert i 51 prosent av lagets scoringer, skriver Liverpool på sine nettsider.

Celta Vigo bekrefter også overgangen på sine spanske nettsider.

«Klubben ønsker å vise sin oppriktige takknemlighet for innsatsen og dine enorme bidrag, og vi ønsker deg stor suksess i Premier League», lyder det fra Spania.

Liverpool sier foreløpig ingenting om kontraktens lengde eller overgangssum, men journalist Guillem Balague og Merseyside-avisa Liverpool Echo skrev i slutten av mai at summen vil ligge på £7,7 millioner.

Brendan Rodgers har dermed fått sin andre spiller denne sommeren, ettersom Aspas slår følge med Liverpool-klare Kolo Touré.

** Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer, prøv denne linken! **