Bekymret for tynn spillerstall

Brendan Rodgers gir spillerne honnør etter 1-2-tapet mot Chelsea, men er bekymret for tynn spillerstall. Håper å forsterke stallen i januar.

Martin Skrtel sendte Liverpool i ledelsen i det 3. minutt, men scoringer fra Eden Hazard og Samuel Eto’o sørget for 2-1-seier til Chelsea. Joe Allen og Mamadou Sakho måtte ut med skader, mens Jordan Henderson spilte omtrent hele kampen med en smell. Ungguttene Brad Smith og Jordan Rossiter var hentet opp fra U21 til en fra før skaderammet førstelagsstall. Brad Smith erstattet skadede Joe Allen i det 60. minutt.

Liverpool har tapt både mot Manchester City og Chelsea i julen.
- Det ville blitt vanskelige kamper for oss selv om vi hadde hatt alle skadefrie fordi vi har en så tynn tropp. Men jeg kan bare gi honnør til spillerne, uttalte Brendan Rodgers til pressen på Stamford Bridge.

- Mot Manchester City var vi fremragende, men fikk ikke resultatet. I dag viste vi øyeblikk av kvalitet som vi har vist i løpet av året og denne sesongen. Vi var uheldige med det første målet. Den andre scoringen var et elendig mål fra vårt perspektiv.

- Selv med den spillergruppen vi hadde, greide vi å spille en jevn kamp. Jeg er sikker på at Chelsea er meget fornøyd med seieren. Jeg har besluttsomhet og vilje i troppen. Jeg kan ikke gi dem noe annet enn honnør.

- Vi er skuffet over resultatet, men vi har møtt lag som har to av de sterkeste troppene i Europa. Det viser hvilken jobb vi har gjort.

Brendan Rodgers foretok kun én endring i startoppstillingen fra oppgjøret mot Manchester City. Visekaptein Daniel Agger kom inn for Aly Cissokho. Victor Moses hadde ikke lov til å spille mot sin opprinnelige arbeidsgiver.

- Det var vanskelig. Det var ingen balanse. Vi måtte spille med samme lag bortsett fra én spiller. Jeg så på Manchester City i går. Jeg tror de byttet ut syv spillere. I dag var Chelsea i stand til å gjøre det samme.

- Men det er der vi står. Troppen har vært tynn i hele år. Vi var vært heldige som har hatt skadefrie spillere. Det er bare uheldig at vi har spilt mot to av de beste spillertroppene etter hverandre i ligaen nå. Det ville blitt vanskelig for oss uansett.

- Det er derfor jeg må gi spillerne så mye honnør. Spesielt borte mot Manchester City var de enestående. I dag ga de alt i kampen.

- I år og på de 19 første kampene denne sesongen har vi vist at dersom vi kan få spillere tilbake og få hjelp i januar med noen flere spillere, kan vi være med.

- Det har ikke vært snakket om Liverpool de seneste par årene. Nå blir vi i det minste anerkjent for det vi forsøker å gjøre. Forhåpentligvis kan vi tilføre troppen og få noen inn i gruppen. Det vil hjelpe oss i andre halvdel av sesongen.