Benayoun klar for QPR

Yossi Benayoun har signert en korttidskontrakt med Queens Park Rangers. 33-åringen har vært klubbløs siden han ble frigitt av Chelsea i sommer.

Yossi Benayoun har vært klubbløs siden han ble frigitt av Chelsea i sommer. Forrige måned var han på prøvespill i Queens Park Rangers, og i dag ble det klart at han har signert en korttidskontrakt med Championship-klubben.

 

Israeleren scoret 29 mål på 134 kamper for Liverpool i perioden 2007 til 2010. Kanskje aller best vil han huskes for matchvinnerscoringen borte mot Real Madrid i Champions League.

 

Sommeren 2010 la Chelsea £5,5 millioner på bordet, men han ble ingen hit på Stamford Bridge. I sin andre sesong ble han utlånt til Arsenal, før han forrige sesong var leid ut til West Ham. QPR-manager Harry Redknapp er fornøyd med signeringen.

 

- Yossi er en god fotballspiller, en toppspiller. Han har gode ferdigheter, og er en jeg alltid har likt. Jeg forsøkte faktisk å få hente han til Tottenham en gang. Jeg tror han vil bli en fantastisk tilvekst til troppen, sier Redknapp til klubbens offisielle nettsider.