Benitez forbannet over mye overtid

Chelsea-manager Rafael Benitez var mer opptatt av antall overtidsminutter dommer Kevin Friend valgte å legge til i gårsdagens kamp, enn bite-episoden som involverte Luis Suarez og Branislav Ivanovic.

Dommer Friend la til minimum seks minutter, og stadionuret var passert seks minutter når Suarez headet inn utligningsmålet.

- Jeg er skuffet over det sene målet vi slapp inn. Spesielt fordi jeg ikke kan forstå hvorfor det ble lagt til så mye som 6 minutter og 45 sekunder. En veldig merkelig avgjørelse. I noen kamper har du seks bytter, og det blir lagt til 3-4 minutter, sa Benitez til pressen etter kampen.

- Denne gangen ble det lagt til seks minutter. Vi hadde et innkast, og kampen var over. Men så ble det lagt til 45 sekunder til. Det er vanskelig å forstå.

- Vi må analysere hvorfor vi ikke hindret innlegget, og hvorfor Liverpool scoret, men under normale omstendigheter ville kampen ha vært over, og vi ville ha vunnet mot et godt lag.

- De presset oss, men vi forsvarte oss godt og hadde våre sjanser på kontringer i forhold til farlige situasjoner.

- Noen ganger når dommerne forsøker å forklare tilleggstid sier de at de legger til 30 sekunder for et bytte. Noen ganger sier de 40 sekunder. Noen ganger ett minutt. I nesten hver eneste kamp legges det til tre eller fire minutter. Fem minutter dersom det har vært et lengre avbrekk i spillet. Men seks minutter og 45 sekunder?

- Når det gjelder hendelsen med Suarez og Ivanovic, så jeg ikke den, så jeg er skuffet over det sene utligningsmålet. En rekke folk forteller meg om det som skjedde, men jeg så det ikke. For meg vil overskriftene være hvorfor det ble lagt til seks minutter og 45 sekunder. Det er det eneste jeg vil ha forklaring på.