Ber Anfield om hjelp

Martin Skrtel og Stewart Downing håper at et fullsatt Anfield vil gi Liverpool det lille ekstra som kan gi avansement i Europa førstkommende torsdag.

- Atmosfæren på Anfield under kamper i Europa er alltid spesiell og til kampen på torsdag behøver vi det enda mer siden vi tapte den første kampen. Publikum vil føle at vi behøver deres hjelp, og jeg er rimelig sikker på at de vil klare det.

Martin Skrtel ser fram til returmøtet med sin gamle klubb Zenit i Europa League, selv om midtstopperen for tiden har mistet sin plass i det sentrale forsvaret til Jamie Carragher.

- Alt er mulig i fotball, fortsetter Martin til Liverpoolfc.com. - Det vil ikke bli lett, men hvis vi kan få et tidlig mål vil det hjelpe oss mye. Vi må så prøve å spille vårt spill og skape sjanser. Vi tror at vi kan slå dem hjemme.

- Vi tapte den første kampen 2-0, men vi skapte fire eller fem sjanser og hadde bra kontroll på kampen. Dessverre greide vi ikke å ta vare på de mulighetene vi fikk. Når vi skapte sjanser der borte vil vi definitivt greie å gjøre det hjemme, det gjelder bare å utnytte dem.

- Det var noe spesielt og merkelig, kanskje fordi jeg kom tilbake som spiller for første gang siden jeg forlot Zenit, sier Martin om det å møte sin tidligere klubb.

- Bortsett fra resultatet nøt jeg alt som var i forbindelse med kampen. Forhåpentligvis kan vi nå få det rette resultatet.

- Fansen vil stå bak oss i hva som vil være en stor kveld i Europa, gjentar lagkamerat Stewart Downing. – Slik vi spiller nå har jeg tro på at vi kommer til å vinne kampen.

- I 2.omgang mot Swansea spilte vi noe av vår beste fotball denne sesongen, fortsetter flankespilleren. – Vi satte dem under stort press og fem mål var perfekt.

- Det er hva vi må gjøre hver uke, sette våre sjanser. Vi tapte 2-0 mot Zenit men du kunne se hvor mange sjanser vi hadde, og det gir oss tro før returen.