Bijev debuterte for Bulgaria U21

Villyan Bijev debuterte for Bulgaria U21 i 3-0-seieren mot Andorra U21. Tidligere røde skifter beite.

Villyan Bijev kvalifiserer for spill både for USA og Bulgaria, og spissen har valgt å representere Bulgaria fremover. I dag fikk han sin debut for Bulgaria U21 i EM-kvalifiseringskampen hjemme mot Andorra U21. Bijev sto for målgivende til scoring nummer to i 3-0-seieren. Den tidligere California Odyssey-spilleren ble byttet ut i det 65. minutt. Lagene møtes igjen i Andorra onsdag 5.juni.

Fabio Borinis Italia U21 beseiret i går Serie B-klubben Varese 5-0 i en oppvarmingskamp til U21-EM.

Daniele Padelli, som fikk én kamp for Liverpools førstelag på lån fra Sampdoria i 2006/07-sesongen, har sluttet seg til Torino. 27-åringen kommer fra Udinese for en ikke oppgitt overgangssum. Etter tiden i Liverpool har han hatt låneopphold i Pisa, Avellino, Bari og Udinese, før han skrev under permanent for nettopp Udinese. I Udinese fikk han totalt 12 kamper.

Craig Lindfield kommer til å signere for Chester FC, som rykket opp til Conference National (nivå 5) , når kontrakten hans med Accrington Stanley utløper senere i sommer. Den 24-årige spissen har spilt 92 kamper og scoret åtte mål for League Two-klubben på tre år.

Steven Gillespie har blitt frigitt av Fleetwood Town, hvor han i 2012/13 figurerte i 15 kamper og scoret fire mål. Spissen kom til League Two-klubben fra Colchester forrige sommer.