Billettsalg VIF – LFC har startet!

Salget til treningskampen 7. august er nå i full gang. Salgslinker er sendt ut til medlemmer på mail. NB: Hele stadion er tilgjengelig for billettkjøp nå - ikke bare Bendit som tidligere signalisert.

Prisene til sommerens treningskamp mot VIF blir som følger:

Bendit (ståplasser): kr 495,- + gebyr (forbehold medlemmer LFCSCSB)
VG-svingen: kr 595,- + gebyr
Langsider: kr 695,- til kr 795,- + gebyr.

Billettsalget starter for supporterklubbens medlemmer tirsdag 4. juni, klokken 12.00.
Fra torsdag kl 0900 er det åpent salg for alle.

NYHET: Fra tirsdag kl 1200 kan medlemmer også kjøpe på andre steder på stadion! Dette ble avgjort etter en gjennomgang med VIF mandag.

Barnefamilier: I forhold til Bendit-svingen har vi fått spørsmål om billetter her egner seg for barn og familier? Det er ingen forbud for dette fra arrangørens side, men erfaringsmessig er det ikke noe god løsning med ståbilletter for mindreårige. 

Billettene selges via: www.billettservice.no
Husk å ha pålogging klar.

Medlemmene fikk tirsdag formiddag to linker via email, med en kode som må brukes til å gjennomføre kjøpet. Den ene linken er ståplasser på Bendit - den andre gjelder for billettkjøp andre steder for stadion. 

Emailen dette sendes til er lik den som står registrert på din medlemsprofil. Logg på Min Side hvis du er usikker på hvilken email som står på deg, eller hvis du ønsker å endre den.
Pålogging FAQ.

Ta kontakt med oss på email [email protected] hvis du er usikker.

Ikke medlem av supporterklubben? Meld deg inn her.

Husk supporterfest på Rockefeller!
Tirsdag 6. august vil det bli arrangert Supportertreff for små og store på Rockefeller. På dagtid vil det være et gratisarrangment for familier - på kveldstid blir det konsert med gjester fra Merseyside.
Billetter til kvelden koster kr 200,- pluss omkost og kan bestilles fra kl 12.