Blandede følelser for Gerrard

Steven Gerrard gjorde sitt ligamål nummer 100 mot Newcastle, men hadde heller sett at det var de tre poengene som ble med hjem til Merseyside.

Gerrard nettet sitt 100.ligamål i Liverpool-karrieren da han satte inn straffesparket som Luis Suarez skaffet fem minutter før pause.

- Vi misbrukte en sjanse til å ta ytterligere poeng i dag. Jeg syntes vi gjorde nok til å vinne kampen, men Newcastle skal ha honnør for at de holdt stand, sa Gerrard til BT Sport etter kampslutt.

- Utvisningen forandret kampen. Newcastle startet sterkt, men vi dominerte resten av kampen uten at vi klarte å score nok mål til å vinne oppgjøret.

- Rent generelt synes jeg vil spilte en veldig god kamp. Du mangler ofte litt energi når du kommer tilbake etter landskamper.

- Det hadde vært hyggelig om ligamål nummer 100 kom i åpent spill, og jeg er skuffet over at vi ikke tok alle tre poengene.

Liverpool-manager Brendan Rodgers roset sin kaptein for bidraget.

- Det er en stor fornøyelse å arbeide med Steven. Han er en stor mann som får mye ros for sitt virke som kaptein, men det folk glemmer er at han er så profesjonell. Han gjør alltid det riktige, og er en stor spiller.

Om kampen hadde Rodgers følgende å si til BT Sport:

- Det er aldri lett når du spiller mot ti mann, og jeg syntes vårt spill var strålende i dag. Vi måtte vise karakterstyrke to ganger, ved å komme tilbake etter å ha blitt liggende under.

- Men Newcastle skal også ha honnør. Ett poeng på St James' Park er ikke det dårligste resultatet du kan få. De har noen enestående spillere med stor hurtighet, og kvaliteter som kan skape trøbbel for deg.

- Sist vi spilte her vant vi 6-0, og det ville ikke skje igjen. Spillerne våre har reist over hele verden i de to siste ukene. Luis Suarez kom tilbake veldig sent torsdag kveld.