Bli med på avskjedspresangen til Carra!

I dag handler det om én mann - én Liverpoolspiller. Jamie Carragher spiller sin aller siste kamp og vi håper du blir med på avskjedspresangen. Kr 100.000 kr er allerede samlet inn til hans Foundation. Les mer her hvordan du kan bidra hvis du ikke allerede har gitt et bidrag.

HJELP OSS Å HJELPE!
I fjor samlet vi inn ca kr 170.000,- til det nye Hillsborough monumentet. Denne våren og sommeren har vi fokus på barn og ungdomsarbeidet til 23 Foundation.

Supporterklubben har over flere år støttet Jamie Carraghers’ 23 Foundation og arbeidet for å hjelpe barn og ungdom på Merseyside.

Nå som Carra legger støvlene på hylla om få uker ønsker vi å gi ham en avskjedpresang i form at et større bidrag til hans Foundation. Denne innsamlingen går altså uavkortet til 23 Foundation fra Supporterklubben og våre medlemmer. Vi håper du kan være med og bidra!

Responsen har gledelig nok vært stor og vi har allerede passert kr 100.000,-
Tusen takk til alle som har vært med og bidra!

SLIK KAN DU BIDRA:

SMS: send kodeord «23» til 2380 og du blir trukket kr 200,- fra ditt mobilabonnement.

BANK: Sett inn ønsket beløp til vår bankkonto: 7874.05.29802. Merk innbetalingen med «23 Foundation».

«Jeg vil på forhånd takke alle supporterklubbens medlemmer som er med på å gi ungdommen vår en bedre fremtid. Takk for ditt bidrag og alt dere har gjort for oss de siste årene. YNWA!»
Jamie Carragher

Følg med på Liverpool.no utover våren for andre aktiviteter som skjer sammen med Supporterklubben og 23 Foundation i forbindelse med at karrieren nå er over.