Blomsterseremoni i morgen

Reading FC opplyser at det blir en kransnedleggelse i midtsirkelen foran morgendagens kamp mellom Reading og Liverpool, for å markere 24-årsdagen for Hillsborough-tragedien.

Reading FC har lagt ut følgende melding på sine offisielle nettsider:

«I morgen vil Reading FC og Liverpool FC sammen med våre supportere hedre de 96 som omkom i Hillsborough-tragedien.

Det blir holdt ett minutts stillhet like før avspark. Vår eier Anton Zingarevich og Liverpools administrerende direktør Ian Ayre vil legge ned en krans til minne om de 96 i midtsirkelen.

Anton og Ian vil også ha følge inn på Madejski Stadium av en supporter fra hver klubb, da Reading og Liverpool står sammen om å minnes de som så tragisk mistet livet den dagen. Begge lags spillere vil spille med sørgebånd. Blomsterkransen vil bli fraktet til Merseyside etter kampen, og vil være en del av mandagens minnegudstjeneste på Anfield.

Vi ber supporterne merke seg at både i hjemme- og borteseksjonen vil portene bli stengt i ett minutt, under markeringen med ett minutts stillhet. Portene vil bli åpnet igjen like etterpå. Vi ber alle om å komme inn på stadion så tidlig som mulig.

Vi ønsker også å benytte anledningen til å takke Liverpool FC, Premier League og helgens dommere for at de hjelper til med å arrangere denne minnemarkeringen.»