Borini ble matchvinner

Fabio Borini scoret det eneste målet da Italia U21 slo Tyskland. Luis Suarez spilte hele kampen da Uruguay tapte for Spania. Kjempesmell for Danmark og Daniel Agger.

Fabio Borini var med å skrive historie da han fra kort hold satte inn seiersmålet etter 57 minutter for Italia U21, mot Tyskland U21. 1-0 ble også sluttresultatet og er første gang at det italienske ungdomslandslaget slår sine tyske likesinnede. Borini ble byttet ut etter 68 minutter.

Luis Suarez gjorde en bra kamp da han spilte hele kampen for Uruguay i en vennskapskamp mot verdensmesterne Spania i Qatar. Effektive Spania utnyttet imidlertid forsvarsfeil hos søramerikanerne, i en kamp som var nokså jevn og med mer temperament enn man gjerne ser i privatkamper. Fabregas, Pedro (2) og Rodriguez scoret målene.

Danmark lå under 0-3 mot Makedonia etter en halv omgang, et resultat som stod seg kampen ut. Kaptein Daniel Agger spilte hele kampen og var ikke fornøyd i etterkant. – Det er bare ikke godt nok, stort mer er det ikke å si, fortalte Agger til Ekstra Bladet. – Vi er for slappe i markeringene og forærer dem nesten tre mål. De har tre sjanser før pause og scorer tre mål. Vi må ha samme innstilling som den vi hadde i 2.omgang. Vi prøvde å spille fotball, men banen tillot ikke det og det er noe vi må lære av.

Peter Gulacsi var ikke involvert da Hviterussland og Ungarn ble 1-1 i en vennskapskamp spilt i Tyrkia.