Borini har returnert til Wearside

Fabio Borini har returnert til Wearside etter natt i Cardiff. Andre Wisdom sto for målgivende til Derbys vinnermål mot Barnsley. Rapport om de utlånte.

Fabio Borini ble utskrevet fra sykehus i går etter å ha kollapset i pausen av Sunderlands kamp mot Cardiff. Italieneren tilbrakte natten i Cardiff, men reiste i dag tilbake til Wearside.

Andre Wisdom fikk 90 minutter og sto for målgivende til Derbys vinnermål i 2-1-seieren borte mot Barnsley. Forsvarsspilleren pådro seg gult kort for en stygg takling.

Oussama Assaidi spilte samtlige minutter da Stoke tapte 0-3 mot Tottenham på White Hart Lane

Blackpool tapte 0-1 hjemme mot Brighton. Jack Robinson spilte hele kampen for Lancashire-klubben.

Adam Morgan var ubenyttet reserve for Yeovil i 1-5-tapet borte mot Huddersfield

Sheffield United beseiret Tranmere 3-1 på Bramall Lane. Conor Coady ble byttet inn i det 70. minutt for Yorkshire-klubben, mens Kristoffer Peterson spilte hele kampen for merseysiderne. Tidligere Liverpool-junior Ryan Flynn nettet det siste målet for «The Blades».

Craig Roddan satt på benken for Carlisle i 2-1-seieren mot Peterborough på Brunton Park. Tidligere Liverpool-spiller David Amoo nettet begge målene hjemmelaget.