Borini kan bli klar til benkplass på lørdag

Mike Marsh sier at Fabio Borini, Raheem Sterling og Martin Kelly er i fremgang og at førstnevnte kan være aktuell for innbytterbenken mot Newcastle. Treneren bekrefter at Steven Gerrard trolig behøver operasjon.

- Situasjonen er omtrent den samme, de som har hatt langvarige skader er på veien tilbake til å bli friske, forklarer førstelagstrener Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- En eller to begynner å nærme seg – Fabio Borini har nå med på full trening, Raheem Sterling er tilbake ute på feltet og Martin Kelly trener også utendørs.

- Det har gått virkelig bra, fortsetter Marsh om Borini. – Han har vært involvert med treningen den siste uka, uten å være i nærkontakt. Han har fått klarsignal fra kirurgen og det ser veldig bra ut. Det kan være at han blir inkludert på benken til helgen, eller det kan bli uken etter. Han nærmer seg et tidspunkt hvor han kan være aktuell å benytte som innbytter.

- Det har vært vanskelig for ham. Han har fått et par alvorlige skader som har holdt ham utenfor mesteparten av sesongen. Vi har nesten ikke hatt ham til disposisjon slik at det vil bli som en ekstra spiller. Det er noe vi ser fram til.

Mike Marsh bekrefter også hva de engelske avisene skriver i dag, at det går mot skulderoperasjon for Steven Gerrard etter sesongen.

- Det virker mer og mer trolig at han vil behøve en operasjon, sier Mike Marsh.

- Han har spilt med skulderskaden en stund nå, det er en skade som er ganske lik den Joe Allen hadde.

- Timingen er ikke ideell, da det vil ta en stund å bli klar igjen, men hvis en behøver et inngrep så må det bli gjort. Vi vil prøve å finne et tidspunkt slik at han kan få ordnet det skikkelig.