Borini med fremtid på Anfield

Brendan Rodgers sier at utlånte Fabio Borini definitivt har en fremtid på Anfield. Italieneren vil håpe på sin første ligastart borte mot Hull på lørdag.

Forrige sommer la Liverpool £10,4 millioner på bordet for Fabio Borini, som akkurat hadde vært i Italias EM-tropp i Polen og Ukraina. Han ble Brendan Rodgers sitt første kjøp som Liverpool-manager, men slo aldri til i en skadeplaget førstesesong. På overgangsvinduets siste dag ble han utlånt til Sunderland, hvor han så langt har fått begrenset med tillit - men ble den store helten da de tok sin første ligaseier i lokaloppgjøret mot Newcastle forrige helg.

 

- Fabio er en ung spiller som har vært uheldig. Han kom inn, ble skadet tidlig, og var ute i en lang periode, så det var et vanskelig førsteår, slik det kan være for alle spillere i en stor klubb. Vi følte at han var en som behøvde kamper. Han er talentfull, noe du kunne se med scoringen hans (mot Newcastle), der han skjærte inn. Touchen og avslutningen var fantastisk. Jeg kjenner han godt, sa Rodgers på dagens pressekonferanse.

 

- Han er en ung spiller som trenger kamperfaring. Jeg følte at vi dennes sesongen hadde begrenset med kamper, og jeg har unge spillere her som ikke spiller mye. Jeg må planlegge for å få maksimalt ut av deres potensial for Liverpool, og noen ganger vil det være med å gå ut og spille kamper.

 

- Han har definitivt en fremtid her. Han er en talentfull ung spiller, og en jeg tror kan utvikle seg bra over de neste årene.

 

Fabio Borini vil håpe på spilletid når Sunderland møter Hull City borte på lørdag kl. 16.00.