Borini nærmer seg Sunderland

Fabio Borini skal være nær en utlånsavtale til Sunderland. Der kan han bli lagkamerat med en tidligere rød italiener, som var klar for Torino men nå ser ut til å havne på Stadium of Light.

Låneavtalen som tar Victor Moses til Anfield blir trolig bekreftet senere i dag. Spilleren var på Anfield i går, og skal ha vært på medisinsk undersøkelse tidligere på dagen. Med 22 år gamle Moses inn kan mulighetene til Borini på Anfield bli begrenset, og spilleren ser nå ut til å havne i Sunderland.

Borini var ikke på benken i gårsdagens kamp, og virker å ha havnet bak spillere som Raheem Sterling og Jordan Ibe i køen.

 

Sent i går kveld ble det hevdet at italieneren var på vei til Sunderland, og troverdige Phil McNulty i BBC skriver nå at han ser ut til å havne på Stadium of Light. Paolo di Canio skal være begeistret for spilleren, og det er ventet at forhandlingene vil fortsette så snart Moses er bekreftet som Liverpool-spiller.

Der kan han bli lagkamerat med en tidligere Liverpool-spiller. Andrea Dossena var klar for Torino på utlån fra Napoli, men da di Canio ringte skal han ha kansellert avtalen og satt seg på et fly mot Sunderland. Der er det ventet at han vil gjennomgå legesjekken og signere for klubben i løpet av dagen.