Borini utskrevet fra sykehus etter kollaps

Fabio Borini kollapset og ble fraktet i ambulanse til sykehus etter at han ble byttet ut i pausen mot Cardiff. Sunderlands hovedtrener Gus Poyet opplyser at Borini var kvalm eller hadde et virus.

Fabio Borini følte seg dårlig og ble derfor byttet ut i pausen av Sunderlands bortekamp mot Cardiff. Senere kollapset 22-åringen, og ble fraktet til sykehus i ambulanse. Borini skal være ved bevissthet.

Oppdatert: Etter kampslutt opplyser Sunderlands hovedtrener Gus Poyet at han håper Fabio Borini er frisk nok til å reise hjem sammen med resten av troppen i kveld.
- Vi sendte ham til sykehus for å få ham undersøkt, men heldigvis er det ingenting alvorlig, uttaler Gus Poyet ifølge premierleague.com.

- Fabio følte seg meget dårlig før kampen. Like før avspark ble han kvalm. Vi bestemte oss for at han skulle spille, men i pausen ble det umulig å fortsette, sa Poyet til Sky Sports 1.

Oppdatert 21.20: - Takk for alle meldinger angående Fabio Borini. Det går bra med ham. Han ble sendt til sykehus for å være føre var etter å ha blitt dårlig i pausen, skriver Sunderland på Twitter.

Oppdatert: 21.30: Gus Poyet bekrefter at Fabio Borini har blitt skrevet ut fra sykehus.

Oppdatert 21.48:  - Han føler seg bedre. Vi har mer informasjon, legen ringte meg. Han kommer ikke til å reise tilbake sammen med oss. Han kommer til å bli her over natten, men han er skrevet ut fra sykehus. Heldigvis er det ingenting alvorlig. Vi var meget, meget bekymret ettersom han var meget, meget kvalm. Legen besluttet å sende ham til sykehus, men han er utskrevet nå. Det var et virus eller kvalme, så ingen problemer, uttaler Poyet til skysports.com.