Brendan åpner for å sitte stille i januar

Brendan Rodgers utelukker ikke at Liverpool forholder seg rolige på overgangsmarkedet i januar.

– Januarvinduet kan være vanskelig. I fjor gjorde vi suksess med å hente inn Sturridge og Coutinho, men vi kommer ikke til å kjøpe bare for å kjøpe. Vi må se på hvem som er tilgjengelig der ute, sier Rodgers.

Les også: Ser frem til hektisk juleprogram

Med kaptein Steven Gerrard, superspissen Daniel Sturridge og venstreback José Enrique på skadelisten, forventer mange at Liverpool vil forsterke laget når vinduet åpner etter nyttår. Rodgers forsikrer imidlertid om at han er fornøyd med troppen slik den er.

– Vi har vist at vi kan spille kamper og spille godt. Vi har vært positive og aggressive i angrep, og det er fantastisk, sier han ifølge Sky Sports.

Les også: Rodgers hyller Skrtel

I går deltok Liverpool-manageren på tiårsjubileet til klubbens Disabled Supporters' Group. Som æresgjest talte nordiren til forsamlingen under middagen.

– Jeg reiser verden rundt som Liverpool-manager, og lidenskapen for denne klubben slutter aldri å overraske meg. Vi har også 650 funksjonshemmede supportere på hjemmekampene, og stemmene deres høres like godt som alle andres. Det er fantastisk, sa han.