Brendan lokker med lunsj

The Times avslører at Brendan Rodgers har innført et system der han belønner sine spillere hver gang de vinner tre kamper på rad.

Liverpools seier over Mansfield i 3.runde av FA-cupen var første gang målet om å vinne tre kamper på rad ble nådd, og Rodgers måtte dermed spandere lunsj på hele førstelagstroppen på den fasjonable Liverpool-restauranten San Carlo.

- Jeg måtte spandere lunsj på spillerne på San Carlo. For å oppnå stabile resulater sa jeg til spillerne at i det nye året så vil jeg spandere lunsj på spillerne hver gang vi vinner tre kamper på rad, forteller Brendan Rodgers til avisen.

- Spillerne fikk en god start på den avtalen. Kanskje jeg skulle ha prøvd dette i august, spøker Liverpool-manageren.

- Når de vant i Mansfield var det første jeg fikk høre i garderoben etterpå: «Du må finne frem lommeboken din.» Lagmoral er viktig, selv om det bare dreier seg om en hyggelig lunsj. Jo mer tid vi tilbringer sammen jo sterkere vil samholdet bli.

- Slike små detaljer kan være til hjelp. Jeg tror spillerne syntes det var moro, så vi har startet på en ny seiersrekke. Jeg innså at det ville bli dyrt for meg når jeg så Glen Johnson bestille eplekake, spøker Rodgers.

- Jeg burde kanskje ha begrenset det til kun hovedrett, men jeg skal ikke klage, da jeg vil gjøre alt for at vi skal vinne. Vi får holde oss til tre seire på rad fremover, men så snart jeg begynner å gå tom for penger må vi øke kravet til antall seire på rad!

Etter seieren mot Norwich forrige helg er Liverpool-spillerne nå ute etter sin andre seier på rad mot Oldham i helgen, og dermed er man bare en seier unna en ny lunsj på San Carlo for Brendan Rodgers sin regning.

- Det handler om samhold. Det handler selvsagt om gode spillere, men samhold og styrking av samholdet er viktig. Menneskenaturen er slik at folk responderer på belønninger. Det er bare å tenke tilbake til skolen: Gjorde du det bra i matematikk fikk du en liten stjerne. Det ga elevene noe å sikte mot.