Byttehandel har ikke vært diskutert

Brendan Rodgers benekter at Liverpool har hatt samtaler med Newcastle om å bytte Andy Carroll mot Hatem Ben Arfa.

- Jeg fikk akkurat høre dette ryktet når jeg var på vei til trening for litt siden, uttaler Rodgers til Talksport.

- Det er en ting jeg har lært om Liverpool FC, og det er at på grunn av størrelsen på klubben blir vi linket til en rekke spillere hele tiden.

- Som manager forsøker du bare å fokusere på gruppen du har, og så vil vi evaluere alt ved sesongslutt når det gjelder spillere vi ønsker å hente inn. Det er ingen tvil om at vi ønsker å styrke laget, men det er ingen konkrete navn vi forhører oss om akkurat nå.

Rodgers insisterer på at det ikke er tatt noen avgjørelse angående Andy Carrolls fremtid ennå.

- Grunnen til at vi sendte Andy ut på lån var at han skulle få spille kamper. Jeg var åpen og ærlig med ham i sommer, og fortalte ham at på grunn av måten vi kom til å spille på og slik jeg kom til å strukturere laget, så ville han kanskje ikke få spille så mange kamper. Det var en rolig samtale, der vi i fellesskap ble enige om at det var best for ham å gå på utlån for å få spille kamper.

- Sist helg, mot West Bromwich, viste Andy at dersom han får de rette ballene slått inn i de rette områdene, så vil han score kvalitetsmål. Planen er fortsatt å sette oss ned og ha samtaler med ham etter sesongslutt. Det dreier seg ikke bare om det sportslige. Denne sesongen har det også handlet om å håndtere den finansielle siden i klubben, og dette er også noe som må tas med i betraktningen.