Carragher klar for Sky

Sky Sports News bekrefter at Jamie Carragher vil starte som ekspert for Sky Sports fra og med august. - En glimrende overgang for meg, mener Carra.

Jamie Carragher bekreftet for noen uker siden at han kom til å legge opp som spiller etter denne sesongen.

Scouseren som pr i dag har spilt 734 kamper i helrødt har imidlertid ikke bare gjenvunnet en plass på startoppstillingen til Liverpool, men imponert i en slik grad at mange håpet manager Brendan Rodgers ville greie å overtale ham til å ta en sesong til på banen.

Det at Sky nå bekrefter at Carra vil knytte seg til deres team av eksperter fra og med august setter imidlertid en stopper for de forhåpningene.

- Jeg ser på Sky Sports hele tiden og er en stor fan, forklarer Jamie selv. - Jeg gleder meg til å bli en del av deres sendinger og arbeide med de beste i bransjen.

- Hva Sky har gjort for fotball i over 20 år er utrolig. Jeg tror ikke jeg kunne ha tatt et bedre valg, å legge opp i en av verdens beste fotballklubber etter sesongen til å gjøre en overgang til en av verdens beste i fjernsynsbransjen.

- Inntil så skjer, vil jeg fortsatt være fullt fokusert på min spillerkarriere hos Liverpool og ser fram til å prøve å avslutte sesongen med gode resultater.