Carragher legger opp etter sesongen

Jamie Carragher bekrefter at dette blir hans siste sesong i Liverpool FC. 35-åringen legger fotballstøvlene på hyllen etter 2012/13-sesongen.

Jamie Carragher har tatt avgjørelsen om å avslutte sin spillerkarriere når denne sesongen er over. Forsvarsspilleren har hatt en flott tid på Anfield. Han sluttet seg til klubbens ungdomsavdeling i en alder av ni år. Førstelagsdebuten kom mot Middlesbrough i januar 1997. 35-åringen står bokført med 723 kamper for Liverpool, og han har vunnet samtlige trofeer unntatt Premier League. Kun Ian Callaghan har spilt flere kamper for Liverpool enn Carragher. 

- Dette kommer til å bli min siste sesong i Liverpool og min siste som profesjonell fotballspiller, uttaler Jamie Carragher til Liverpoolfc.com.

- Jeg kommer med denne kunngjøringen nå fordi jeg ikke ønsker at manageren eller klubben skal svare på spørsmål om min fremtid når jeg allerede har bestemt meg for hva jeg skal gjøre.  

- Jeg vil forplikte meg helt til å gjøre mitt aller beste for Liverpool Football Club frem til sesongslutt, og det har jeg gjort i hele min karriere siden jeg kom til klubben bare ni år gammel.

- Det har vært et privilegium og en ære å ha representert denne store klubben for så lenge jeg har gjort, og jeg er umåtelig stolt over å ha gjort det. Jeg er takknemlig for all den støtten jeg har fått. Det er mange minner jeg vil dele og folk jeg vil takke, men nå er ikke tiden for det.

- Jeg vil ikke komme med flere kommentarer om avgjørelsen før på slutten av sesongen. Alt vårt fokus og konsentrasjon bør være på å få en best mulig plassering i ligaen denne sesongen og forsøke å vinne det siste gjenstående trofeet vi kjemper om.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken