Carragher tenker ikke på topp fire

Jamie Carragher er usikker på om Liverpool kan klare en Champions League-plass. Avstanden opp til fjerdeplasserte Chelsea ble redusert til syv poeng etter seieren mot Tottenham.

Jamie Carragher spilte sin 500. ligakamp i møtet med Tottenham, men veteranener usikker på om Liverpool kan får en Champions League-plass.
 - Det er noe vi ville like å få, men for øyeblikket tenker vi ikke på det. Vi vinner kamper og konsentrerer oss bare om neste kamp. Vi bør bare fortsette å spille slik vi gjør. Så får vi se hvor vi havner på slutten av sesongen, sier Jamie Carragher til Sky Sports.

Liverpool snudde 1-2 til 3-2-seier mot Tottenham.
- Vendepunktet var den andre scoringen. Tottenham spilte bra i begynnelsen av 2.omgang, og tok ledelsen. Det er ikke noe vi har klart så ofte denne sesongen, å snu kamper, så dette er en stor seier for oss. Vi viste karakter og kvalitet ved å beseire et topplag som Tottenham.

Luis Suarez ble kåret til kampens beste spiller.
- Jeg har sagt det lenge at Luis er en toppspiller. Vi er glade for å ha ham på laget. Det er mye snakk om ham, Bale og van Persie som «Årets spiller», men de to i dag er toppspillere. Bale viste noen fabelaktige ballberøringer, mens Suarez er kampens beste spiller, så han kom selvsagt best ut i dag.