Carroll banens beste

Andy Carroll hadde en målgivende og spilte en god kamp da West Ham i kveld spilte 2-2 hjemme mot Manchester United.

Den store angriperen ble kåret til banens beste da West Ham i dag tok et poeng hjemme mot ligaleder Manchester United. Den utleide spissen markerte seg allerede etter seks minutter da han sendte i vei et skudd like utenfor stolpen.

Ti minutter senere slo Matt Jarvis inn fra kanten, og Carroll headet ballen tilbake foran mål. Der stupte Vaz Te inn kampens første mål.

24-åringen kom seg til flere avslutninger, men var også aktiv defensivt hvor han avverget en scoring for bortelaget med en strålende takling foran Javier Hernandez inn i egen boks.

En kunne høre at hjemmepublikum sang 'Sign him up' mot slutten av kampen, og Andy ble spurt om fremtiden etter kampen.

- Jeg har elsket hvert eneste minutt. Vi får vente og se.

Mohamed Diame scoret West Ham sitt andre mål, mens Antonio Valencia og Robin van Persie scoret for bortelaget. Dermed er nederlenderen oppe i 21 ligascoringer denne sesongen - kun en bak Luis Suarez.