Carroll ble matchvinner

Andy Carroll gjorde kampens eneste mål da West Ham sikret seg tre viktige poeng mot Swansea hjemme. Michael NGoo med nok en scoring for Hearts.

Endelig fikk Andy Carroll litt suksess under sitt utlån til West Ham, da han etter 77 minutter raget i lufta og stanget inn en corner som også sørget for sluttresultatet 1-0 hjemme mot Swansea. Den nå skadefrie spissen startet og avsluttet kampen.

I Championship spilte Jay Spearing hele kampen da Bolton gikk fra 1-0 ledelse til 1-2 tap borte mot Watford. Scouseren pådro seg et gult kort.

Michael NGoo og Danny Wilson spilte begge 90 minutter da deres Hearts fikk 2-2 borte mot Ross County. NGoo utlignet til 1-1 etter 31 minutter på et pent skudd opp i hjørnet fra kanten av straffefeltet.

Adam Morgan var ubenyttet reserve da Rotherham vant 3-1 hjemme mot Northampton i League 2.