Carroll ute i 3-4 måneder

Både Daily Mail og Mirror hevder at Andy Carrolls hælskade er alvorligere en først antatt, og skaden kan holde spissen ute av spill i inntil fire måneder.

De to tabloidavisene hevder at Carroll vil miste starten av neste sesong som en følge av skaden han pådro seg i West Hams siste kamp for sesongen, mot Reading. I verste fall går han glipp av de første 4-5 ukene av den nye sesongen.

Begge avisene skriver at Carroll vil være satt ut av spill i tre til fire måneder, mens Daily Mail også nevner at geordien må få behandling av en spesialist. Det ble først antatt at skaden ville holde Carroll borte fra fotballen bare i seks uker.

Dersom opplysningene til de to avisene stemmer betyr dette at Carroll vil gå glipp av hele sommeroppkjøringen foran den nye sesongen, og han vil tidligst være tilbake på banen i slutten av august.

Mirror tror at de nye opplysningene vil føre til at West Ham tenker seg om to ganger før de eventuelt kjøper Carroll, mens Daily Mail ikke tror at de nye opplysningene vil ha innvirkning på interessen til The Hammers.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.