Carroll utelukker ikke å fortsette i West Ham

Andy Carroll er usikker på hva som vil skje med hans videre Liverpool-karriere, men spissen utelukker ikke en permanent overgang til West Ham.

West Ham hentet Andy Carroll på et sesonglangt lån i august. 24-åringen sier han trives i London-klubben, men vet ennå ikke hvor han kommer til å spille neste sesong.

- Jeg må egentlig bare vente og se. Vi får se hva som skjer etter sesongslutt, uttaler Andy Carroll til skysports.com.

- Selvsagt vet jeg ikke hva som kommer til å skje. Vi får bare vente og se. Det har vært flott her. Hvert minutt har vært fantastisk. Spillerne og sjefen har vært storartede, mens fansen har vært utrolig.

- Vi får vente og se. Dette er åpenbart en flott klubb, så hvorfor ikke?

Andy Carroll har scoret tre mål på de to seneste kampene for West Ham, mens Liverpool står med null scoringer på like mange kamper. Brendan Rodgers angrer ikke på at han sendte spissen på lån til West Ham. 

- Det er ikke uheldig i det hele tatt at Andy scorer mål, men vi er laget med fjerde flest scoringer i ligaen, så å score har ikke vært noe problem for oss. Andys situasjon var enkel. Han ønsket ikke å bli værende og sitte på benken. Han ønsket å spille kamper, uttaler Brendan Rodgers til Sky Sports.

- Jeg kan ikke garantere hva som kommer til å skje. Men det er ingen tvil om at vi skal snakke sammen etter sesongen fordi han er en spiller som kan bidra til det vi forsøker å gjøre.

- En bestemt stil vil passe hans spill, men det er ingen tvil om at han kan score. Det handler bare om stilen som vil få frem hans styrker og kvaliteter. Han og jeg skal snakke sammen etter sesongen og vi får ta det fra der.