Carroll vegrer seg for å signere

Andy Carroll vegrer seg for å skrive under en permanent avtale med West Ham fordi han ønsker seg tilbake til Newcastle.

Andy Carrolls fotballfremtid er i høyeste grad usikker, ettersom spissen fortsatt ikke har akseptert kontrakten han er blitt tilbudt av West Ham. Liverpool og The Hammers er som kjent forlengst enige om en overgangssum på £15M for angriperen.

Liverpool Echo hevder at Liverpool FC hadde forventet at Carroll ville signere for West Ham i uken som gikk. Så skjedde imidlertid ikke, da Carroll fortsatt ikke er blitt enig med The Hammers om sine personlige betingelser.

Carroll har latt det skinne igjennom at han foretrekker en overgang tilbake til Newcastle, men The Magpies er ikke interessert i å betale overgangssummen som Liverpool forlanger for 24-åringen.

Brendan Rodgers har fortalt Carroll at hans førstelagsmuligheter vil være svært begrensede i Liverpool kommende sesong, dersom han velger å bli i klubben. Liverpool-manageren ønsker å bruke pengene et salg av Carroll vil generere på nye spillere.

West Ham-manager Sam Allardyce har fortsatt Carroll som sin førsteprioritet på transfermarkedet i sommer.

- Akkurat nå er vår førsteprioritet å signere Andy Carroll, om vi klarer det, uttaler Allardyce til West Hams offisielle nettside.