Cissé enig med Bastia

Djibril Cissé er enig med den franske Ligue 1-klubben Bastia om en kontrakt på 18 måneder. Ryan Wignall til Airbus UK Broughton.

Djibril Cissé ble tidligere denne måneden fristilt fra kontrakten med russiske Kuban Krasnodar. Ligue 1-klubben Bastia har kunngjort at 32-åringen vil skrive under på en kontrakt med varighet med 18 måneder dersom spilleren består legetesten 1.nyttårsdag.

Cissé begynte sin profesjonelle karriere med Auxerre før han dro til Liverpool i 2004. Med Anfield-klubben vant han Champions League i 2005 og FA-cupen i 2006. Han ble sendt på lån till Marseille i 2006, før overgangen ble gjort permanent påfølgende år. Siden har han byttet klubber flere ganger, og hatt opphold i Panathinaikos, Lazio, QPR og Kuban, samt låneopphold i Sunderland og Al Gharafa.

Cissé landslagsdebuterte for Frankrike i mai 2002 og spilte i det påfølgende VM. Han mistet VM 2006 på grunn av et benbrudd i en oppladningskamp til mesterskapet, men var tilbake i den Frankrikes tropp til VM 2010 i Sør-Afrika.

Ryan Wignall til Airbus UK Broughton
Den tidligere Liverpool-junioren Ryan Wigall har sluttet seg til Airbus UK Broughton i walisisk toppdivisjon fra Conwy Borough i nest øverste divisjon. Den nåværende 24-åringen spilte for Liverpools juniorlag på vei til FA Youth Cup-triumfen i 2007.

Etter å ha blitt frigitt av de røde har han hatt opphold i Vauxhall Motors, AFC Liverpool og Cammell Laird, før han prøvde lykken i belgiske Royal Racing FC Montegnée. Han returnerte så  til de britiske øyer i tre måneder for å spille for Wimborne Town, men var tilbake i Belgia i januar 2012.

Ferden bar videre til Burscough i mars samme år. Deretter ble det et nytt opphold i Belgia, før han returnerte til AFC Liverpool. I somemr sluttet han seg til Conwy.