Coates kan bli lånt ut

Brendan Rodgers sier at det beste for Sebastian Coates vil være å gå ut på lån for å få spilletid, men det blir bare aktuelt dersom Liverpool klarer å få inn en erstatter.

Sebastian Coates har bare spilt åtte kamper for Liverpool denne sesongen, derav kun seks fra start. Noen ganger har midtstopperen ikke engang vært i kamptroppen på 18 spillere. Rodgers roser spillerens profesjonalitet, og vil se på mulighetene til å la spilleren få spilletid et annet sted. Manageren er imidlertid opptatt å ha en så sterk tropp som mulig, og ønsker neppe å la uruguayaneren gå dersom klubben ikke får inn en erstatter.

- Det har vært vanskelig for ham å få kamper, og det beste for Sebastian ville være å gå ut og få kamper, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Men det er kanskje ikke det beste for klubben. Jeg må beskytte klubben, det er min jobb som manager. Vi ønsker ikke å være tynt besatt, men jeg føler for fyren.

- Jeg ser på alle spillerne som gir meg alt hver dag av deres liv og er utrettelige i sitt arbeid. Men noen ganger har Sebastian ikke engang vært blant de 18 på kampdagen, men det har ikke stoppet ham fra å være profesjonell. Han har jobbet meget hardt. Men jeg må vurdere gruppen gjennom januarperioden.