Coates prøver å tenke positivt

Sebastian Coates rapporterer at rehabiliteringen etter korsbåndskaden går bra.

Midtstopperen går trolig glipp av mesteparten av inneværende sesong, etter at han ødela kneet under spill for Uruguay i august.

- Jeg har fremgang, sakte men sikkert. Dette er en skade som det tar lang tid før leges. Man må jobbe fra dag til dag for å bli bra igjen. Det er hva jeg gjør, og jeg håper å være tilbake på banen så snart som jeg kan, sier Coates til Liverpoolfc.com.

- Det har gått veldig bra så langt. Som sagt er det en lang rehabiliteringsprosess for en skade som dette, og jeg synes kanskje det psykologiske aspektet er den største utfordringen. Du forsøker å tenke positivt for å komme tilbake så fort som mulig.

- Jeg forsøker å tenke positivt hele tiden. Det er det viktigste. Jeg fokuserer på å komme tilbake så raskt som mulig. VM med landslaget er et mål som hjelper meg i rehabiliteringen.

Coates har fulgt med på Liverpools prestasjoner fra sidelinjen, og er mektig imponert over bidragene til landsmannen Luis Suarez.

- Etter min mening er han en av de tre beste spillerne i verden. Som angrepsspiller er han en av de aller beste. Han er i god form for øyeblikket, og vi får håpe det fortsetter slik. Han er veldig viktig for laget, ikke bare på grunn av alle målene han scorer, men også på grunn av hans totale bidrag til laget.

- For laget har alt vært positivt så langt, både når det gjelder resultater og spill. Laget ser veldig bra ut. La oss håpe det forsetter slik, og at vi kan fortsette den gode resultatrekken, avslutter Coates.