Confederations Cup og U20-VM i kveld

Fire Liverpool-spillere skal ut i viktige landskamper i kveld. Du kan se kampene på TV2 Zebra og Eurosport.

Luis Suarez og Sebastian Coates er høyaktuelle for Uruguay som møter vertslandet Brasil til semifinale i Confederations Cup. Lagene møtes i Belo Horizsonte, og spiller om retten til å møte Spania eller Italia i finalen av turneringen. Semifinalen vises forøvrig på TV2 Zebra klokken 21.00 i kveld.

Både Suarez og Coates har fått mye spilletid i Confederations Cup, og førstnevnte har gjort tre mål så langt i turneringen. Han har med det blitt Uruguays mestscorende landslagsspiller gjennom tidene.

I U20-VM i Tyrkia skal Conor Coady og Jon Flanagan i aksjon for England, som møter Chile i sin andre gruppespillkamp. Kaptein Coady scoret i Englands første kamp, mot Irak, men måtte likevel nøye seg med 2-2 i den matchen.

- Vi må prøve å se positivt på tingenes tilstand, selv om det er vanskelig akkurat nå. Vi får trøste oss med at vi ikke ble slått i den første kampen, uttaler Coady til FATV.

- Vi har fortsatt en god sjanse til å avansere fra gruppespillet, om vi klarer å bygge videre på noe av det vi gjorde bra på søndag. Jeg syntes vi var veldig gode i første omgang spesielt, når vi fikk fart på ballen. Vi skulle ha ledet med mer enn vi gjorde på det tidspunkt.

- Vi er veldig skuffet over at vi ga fra oss seieren på den måten vi gjorde, men vi skal komme til hektene igjen innen vi møter Chile.

Chile vant 2-1 over Egypt i sin første kamp.

- De virket skarpe, hurtige og teknisk gode. Et typisk søramerikansk lag. De vil være høyt oppe etter en flott seier. Men jeg føler vi er klare for dem. Det blir en ny erfaring for oss, og det er hva dette mesterskapet handler om.

- Jeg sa til guttene her om dagen at vi vil trolig aldri spille mot Irak igjen i våre karrierer, så det var en spesiell mulighet, og det er slike erfaringer vi er her for å høste. Å forsøke seg mot ulike spillestiler. Det er noe vi alle kan lære av, og jeg er sikker på at vi drar hjem som bedre fotballspillere som en følge av dette.

England v Chile i U20-VM blir vist på Eurosport klokken 17.00 i ettermiddag.