Coutinho månedens spiller i april

Philippe Coutinho er blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for april.

Brasilianeren vinner dermed avstemningen på Liverpoolfc.com for andre måned på rad. Coutinho vant nemlig også samme utmerkelse for mars måned.

Liverpools nummer 10 sikret seg 47% av stemmene i april-avstemningen. På de neste plassene fulgte Daniel Sturridge med 15% og Jordan Henderson med 12%.

Coutinho spilte fire kamper for Liverpool i april, og var strålende i 6-0 seieren over Newcastle på St James' Park.

- Jeg er veldig glad for å motta denne utmerkelsen. Ikke minst siden det er supporterne som har stemt på meg. Det gir meg ytterligere selvtillit ute på banen, uttaler brasilianeren til Liverpools offisielle nettsted.

- Jeg må også takke mine lagkamerater og supporterne for deres støtte. Jeg håper å bidra ytterligere gjennom mine prestasjoner på banen. Jeg jobber veldig hardt for å finne meg raskt til rette, og jeg synes alt går veldig bra.

- Jeg takker Gud og mine lagkamerater for at de har bidratt til at jeg føler meg velkommen, og for at de hjelper meg så mye ute på banen. Jeg må bli mye bedre, og lærer mye under treningsøktene.

- Jeg liker å spille fotball, og jeg trives ute på banen. Jeg er villig til å spille i hvilken som helst posisjon. Det er ingen posisjon jeg foretrekker mer enn andre. Alt er opp til manageren. Jeg er forpliktet til å gjøre det han ber meg om.

- Jeg er veldig glad for å motta denne utmerkelsen. Den betyr mye for meg. Jeg synes vi har prestert bra og spilt noen gode kamper. Denne utmerkelsen er for hele gruppen.