Dalglish: - Vi må være takknemlige

Kenny Dalglish mener Liverpool FC og klubbens supportere bør være svært takknemlige for å ha hatt en spiller som Jamie Carragher i rekkene.

Jamie Carragher offentliggjorde i går at han legger opp som profesjonell fotballspiller etter 17 sesonger når 2012/13-sesongen er ferdigspilt.
- Jamies avgjørelse var en overraskelse for meg fordi han spilte så godt som noen mot Arsenal og Manchester City, Men han kjenner seg selv bedre enn noen. Hvis han mener det er på tide å legge støvlene til side, så er det hans frihet. Det er alltid en vanskelig avgjørelse for en fotballspiller  - så vanskelig som noen du møter som profesjonell, sier Kenny Dalglish Liverpool Echo.

- Det er vanskeligere fordi å spille er den beste delen av karrieren, spesielt på det nivået han har spilt på og spiller på. Det gjør det så mye vanskeligere å legge opp. Men det er Jamies valg, hans avgjørelse.

- Jeg er bare overrasket. Jeg trodde han fortsatt hadde litt i seg. Han lederskap på banen har vært så viktig for Liverpool FC. Han har vært en utrolig tjener for klubben, både på og utenfor banen. Vi kan bare være takknemlig for den fantastiske servicen han har gitt Liverpool.

- Fansen verdsetter ham høyt fordi de kan forholde seg til ham. Alle som spiller fotball har hatt en dårlig kamp en gang, men han har aldri vist dårlig innstilling. Supporterne vil alltid støtte deg dersom innstillingen er den rette, og Jamie har alltid hatt det. Ingen kan tvile på det.

- Vi må bare være takknemlige for at Liverpool har hatt en tjener som Jamie, Som lokal gutt er det alltid spesielt, og Jamie er en lokal gutt som har blitt revet med i det hele og som kan forholde seg til supporterne.  Det er meget viktig.

- Han er interessert i alle Liverpool-supporterne, og han har alltid hatt en meget spesiell samhørighet med dem.

Dalglish var manager for Liverpool da Jamie Carragher kom til klubben som niåring i 1987.
- Jeg var manager på Anfield første gang Jamie kom til klubb som niåring. Jeg husker ham godt fra den tiden som angriper. De pleide å trene i Netherton. Min sønn Paul var der på den tiden.

- Jeg husker også han scoret i Anfield-debuten i 1997, og det var selvsagt et stort øyeblikk for ham.

- Det er alltid en skuffelse når alt tar slutt. Han ville ha ønsket å spille så lenge som han hadde kunnet.

- Jeg er ikke sikker på at han har noen ideer om hva han ønsker å gjøre fremover, men jeg er sikker på at døren alltid vil stå åpen for ham i Liverpool Football Club.