David James jakter sin niende klubb

David James og Bournemouth har blitt enige om å terminere keeperens kontrakt. 42-åringen jakter nå sin niende arbeidsgiver.

David James spilte 19 kamper for Bournemouth siden han sluttet seg til League One-klubben fra Bristol City i september i fjor. 42-åringen, som fikk sin siste kamp for «The Cherries» i 1-3-tapet mot Walsall i midten av januar, har slitt med å kjempe seg tilbake i manager Eddie Howes førstelagsplaner.

- Jeg vil takke alle i #afcb for at de gjorde oppholdet mitt så hyggelig, fantastisk! Jeg ønsker dem alt det beste for resten av sesongen, skriver David James på Twitter.

David James begynte sin profesjonelle karriere for Watford i 1988 og har siden spilt for Liverpool, Aston Villa, West Ham, Manchester City og Portsmouth. Keeperen figurerte i 277 kamper for Liverpool fra august 1992 til april 1999. Hans eneste tittel på Anfield ble ligacuptriumfen i 1995.

I 1997 debuterte James for England i en privatlandskamp mot Mexico i 1997. Totalt spilte han 53 landskamper for «The Three Lions».

James ble tildelt MBE i 2012. Nylig ble sisteskansen linket til islandske IBV.